Gepubliceerd: 3 juli 2024

Sing-a-long zaterdag 6 juli naar vroeger tijdstip

Het Nederlands Elftal heeft inmiddels de kwartfinale bereikt na de 0 - 3 winst op Roemenië. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 6 juli om 21.00 uur. Op dit tijdstip was De Oude Markt Sing-A-Long gepland. Om bezoekers beide feestjes te laten meemaken zal het concert om 19.00 uur beginnen in plaats van de aangekondigde tijd van 21.00. Op diverse terrassen zal de wedstrijd worden vertoond en kan het publiek na het concert genieten van de wedstrijd. Eerst heel hard meezingen en daarna juichen voor het Nederlands Elftal!

een extra avond vol meezingers

De Oude Markt Sing-A-Long viert zijn debuut op zaterdagavond 6 juli om 19.00 uur. Deze gloednieuwe editie nodigt iedereen uit om mee te zingen met een gevarieerd repertoire, van ABBA tot Rob de Nijs en van Queen tot André Hazes. René van Kooten en Wilminks Kweek zullen samen met het Wilmink Project Orkest onder leiding van dirigent Jos Pijnappel zorgen voor een avond vol muzikale hoogtepunten. Om de stemming er goed in te brengen wordt het orkest ondersteund door een groot MeezingKoor. Dit koor heeft o.l.v. dirigent Resy Weernink in een aantal repetities gehad en vijf songs driestemmig ingestudeerd (Sopranen/Alten/Mannen). Het gaat om o.a. Queen (Somebody to Love) en Teach In (Ding-e-Dong) en het bekende You’ll Never Walk Alone.

partners

De Oude Markt Sing-A-Long is gratis toegankelijk en wordt de bewoners en bezoekers van Enschede aangeboden door: Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, Nederlandse Reisopera, Wilmink Project Orkest, Ondernemersfonds Enschede en Stichting Enschede Promotie.

Neem contact op:

Contact