Gepubliceerd: 3 november 2021

Start verkoop Enschede Cadeaukaart

Enschede introduceert vandaag de Enschede Cadeaukaart, een waardebon die te besteden is bij onder andere winkels, horeca en culturele instellingen in de stad Enschede. Een uniek cadeau dat geschikt is voor iedereen, bijvoorbeeld als kerstgeschenk. De Enschede Cadeaukaart is een initiatief van Enschede Promotie, Winkelhart Enschede en de Vereniging Horeca Stad Enschede. Vanaf 3 november is de cadeaukaart te koop bij Tourist Info Enschede en Spar City Enschede.

Wat is de Enschede Cadeaukaart?

De Enschede cadeaukaart kan worden opgewaardeerd met verschillende bedragen (van € 5,- tot € 150,-) en is te besteden bij ondernemers in verschillende branches. Een avondje theater, een nieuwe outfit of een heerlijke beautybehandeling: het tegoed op de kaart is hiervoor te gebruiken. De Enschede cadeaukaart is vanaf heden verkrijgbaar bij Tourist Info Enschede aan de Langestraat 41 en bij Spar City aan de Marktstraat 13. Ook is hij online te bestellen via . De eerste kaart is gekocht door June Nods, Wethouder Economie.

Overhandiging eerste Enschede cadeaukaart

Wees Loyaal, Koop Lokaal

Jaarlijks worden er veel cadeaubonnen verkocht die landelijk te besteden zijn. Met de Enschede cadeaukaart worden bestedingen in eigen stad gestimuleerd omdat het tegoed op de kaart bij Enschedese ondernemers te gebruiken is. Met de Enschede cadeaukaart wordt ook het fysieke bezoek gestimuleerd. Met de boodschap ‘Wees loyaal, koop lokaal’ wordt de kaart geïntroduceerd bij consumenten.

Al ruim 100 acceptANTEN

Al ruim 100 ondernemers uit diverse branches hebben zich aangemeld als acceptant van de Enschede Cadeaukaart. Het bedrag dat de consument besteedt, wordt volledig uitgekeerd aan de ondernemer. Afwaarderen van de kaart kan heel eenvoudig via de app, dus er zijn geen aanpassingen in het kassasysteem nodig. Ook blijkt uit onderzoek dat 80% meer uitgeeft dan de waarde op de kaart. Interesse om acceptant te worden? Mail naar [email protected] o.v.v. Enschede cadeaukaart.

Samenwerking Binnenstadpartners

De stichting Cadeaukaart Enschede is opgericht door Enschede Promotie, de Vereniging Horeca Stad Enschede (VHSE) en Winkelhart Enschede. Het Ondernemersfonds Enschede is zeer positief over de cadeaukaart en heeft een ruime financiële bijdrage toegezegd voor 3 jaar. Daarnaast is er een subsidie toegekend uit de crisisarrangementen die de Provincie beschikbaar heeft gesteld. Hierdoor is deelname in ieder geval de eerste 2 jaar gratis voor de ondernemer. Leverancier van het onderliggende administratiesysteem is CCV Shop, een erkend bedrijf op gebied van betalingsoplossingen.

Neem contact op:

Contact