Diede Hofhuis – Online Marketeer

Een rasechte tukker uit Albergen. Enschede was (en is) voor mij altijd dé grote stad geweest in de omgeving. Nu kom ik niet alleen in mijn vrije tijd naar Enschede, maar ook voor mijn werk.

Ik ben Diede Hofhuis en sinds september 2022 ben ik werkzaam als online marketeer bij Enschede Promotie. Nog niet zo lang dus, maar ik voel me al helemaal thuis. Samen met Sjoerd en onze zoon Ted woon ik in Zenderen. Er staat een verhuizing op de planning, we zijn een prachtig oud huis aan het verbouwen in Borne. Bij Enschede Promotie ben ik verantwoordelijk voor de online marketing. Dat houdt onder andere in dat ik online campagnes opzet voor social media en Google Adwords, rapportages maak en SEO optimalisatie toe pas. Alles met als doel om de online zichtbaarheid van Enschede Promotie te vergroten.

Hoe vind je het om bij Enschede Promotie te werken?

Ik vind het leuk om bij Enschede Promotie te werken. Vooral het projectmatig werken is wat ik leuk vind. Bij elk project werk je samen met een andere samenstelling van collega's en externe partijen. Daarnaast heeft Enschede Promotie een leuk en betrokken team, dit geeft een fijne werksfeer. Er gebeurt veel en geen dag is hetzelfde.

 

 

Waar haal jij voldoening uit binnen je werk bij Enschede Promotie?

Ik haal voldoening uit het samenwerken binnen een project. Iedereen heeft zijn eigen talent en kwaliteiten. Samen kom je dan tot geweldige resultaten. Bij Enschede Promotie vieren we grote successen, dat geeft echt een teamgevoel.

Wat is jouw favoriete evenement, en waarom?

Zonder twijfel: Koningsfestival Enschede! De leuke aankleding in de binnenstad, overal blije mensen… Er hangt altijd zo’n gezellige sfeer in de stad. Daarnaast is er overal wat anders te doen. Verschillende podia en muziek. Voor ieder wat wils.

Wat zijn jouw must do tips in Enschede?

Ga ook eens winkelen in de straatjes rondom de bekende winkelstraten. Het Van Heekplein en de Langestraat weet iedereen wel te vinden. Maar in de kleine straatjes zit ook zoveel leuks. Hier zijn vaak juist leuke winkeltjes te vinden waar ze net wat andere dingen verkopen. Twee van mijn favorieten zijn conceptstore Wonder & Melon en interieurwinkel Goods4home. Daarnaast is lunchen bij Frank & Charlie een hele belevenis met een hippe inrichting, heerlijke gerechten en lekkere taartjes.