Nadja Hanterink - Content Marketeer

Geboren en getogen in Enschede. Tussendoor een uitstapje naar Amsterdam voor mijn studie, maar daarna toch weer terug naar ‘huis’. Want dat is Enschede voor mij: mijn thuis. Hoe tof is het dan dat ik bij Enschede Promotie mag bijdragen aan onze mooie stad?

Ik ben Nadja Hanterink en ik werk nu ruim 3 jaar als content marketeer bij Enschede Promotie. Ik woon (uiteraard) in Enschede samen met Tom en onze twee kids. Ik schrijf en fotografeer graag. Voor Uitinenschede.nl schrijf ik bijvoorbeeld blogs, maar houd ik ook alle pagina’s bij. Ik coördineer fotoshoots en zorg ervoor dat onze mediabank up to date is. Daarnaast werk ik ook aan andere mooie projecten, zoals een hele leuke nieuwe folder die binnenkort wordt gelanceerd. Geen dag is hetzelfde bij Enschede Promotie en dat past goed bij mij.

 

Hoe vind je het om bij Enschede Promotie te werken?

Ik werk met heel veel plezier bij Enschede Promotie. We hebben een ontzettend leuk en betrokken team. We kunnen samen de schouders eronder zetten en hard werken. Maar we kunnen ook een goed feestje bouwen en lachen met elkaar. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en er is veel kennis binnen het team. En de locatie van ons kantoor, middenin de stad, vind ik heerlijk.

Welk project heeft het meeste indruk op jou gemaakt?

Zonder twijfel onze campagne ‘Samen staan we sterk’. Toen de coronapandemie in 2020 begon zaten we ineens allemaal thuis. De ondernemers uit de stad moesten hun deuren sluiten en een onzekere tijd brak aan. Met het content team hebben we in no-time deze campagne opgetuigd. Alle content op de website moest worden aangepast of herschreven. Daarnaast bedachten we de uitingen voor de campagne, moesten we alles laten maken en coördineren. Het was hard werken, maar het voelde goed om echt iets te kunnen betekenen voor de stad. Het was een echte teamprestatie en ik ben trots dat ik daar deel van heb mogen uitmaken.

Wat zijn jouw must do tips in Enschede?

Als moeder van twee jonge kinderen zit ik helemaal in de familie-uitjes. Ik houd op onze website de pagina Zoek het maar uit bij, waar we alle culturele activiteiten voor kids verzamelen. Zo kom ik bijvoorbeeld leuke jeugdvoorstellingen tegen bij het Wilminktheater. Ook hebben wij thuis een jaarkaart voor De Museumfabriek en zijn we daar geregeld te vinden. Lunchen doen we graag bij Stoet of Frank & Charlie. De bijzondere binnentuin van Het Paradijs moet zéker op je must visit lijst als je in Enschede bent. Daarnaast is de herfst mijn favoriete seizoen, een boswandeling in een van de mooie gebieden in en om Enschede mag daarom zeker niet ontbreken!