Sandra Vasterink – Administratief Medewerkster financieel + HR

Opgegroeid en werkzaam in Enschede, maar ondertussen verhuisd naar de ‘buren’. Door het werk van mijn vader verhuisden we naar Hengelo, maar de connectie met Enschede zal er altijd zijn.

Ik ben Sandra Vasterink en ik woon in Hengelo met Frank, onze twee kinderen en zwarte labrador Cooper. Ik werk al ruim 13 jaar bij Enschede Promotie. Wat ik precies doe? Naast dat ik ervoor zorg dat alle financiën in ons systeem worden verwerkt, zijn mijn collega Kevin en ik ook o.a. verantwoordelijk voor de tussentijdse rapportages en jaarrekening. Daarnaast verwerk ik alles op het gebied van HR. Van het maken van een arbeidsovereenkomst tot het opstellen van een arbeidsvoorwaardenreglement.

Hoe vind je het om bij Enschede Promotie te werken?

Ik werk met heel veel plezier bij Enschede Promotie. We hebben een ontzettend leuk team waarbij ieder zijn/haar eigen talent heeft. Geen dag is hetzelfde. We zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën en mogelijkheden om de stad nóg mooier, bruisende en aantrekkelijker te maken.

 

 

Wat is de mooiste feedback die je hebt gehad van anderen?

Als ik mensen vertel dat ik bij Enschede Promotie werk, dan krijg ik altijd leuke reacties. Ik hoor vaak terug dat mensen vinden dat er zoveel leuke evenementen worden georganiseerd en dat het zo'n gezellige stad is. Enschede is ‘goed bezig’ en dat wordt ook gezien door bewoners en bezoekers.

Wat is jouw favoriete evenement van Enschede Promotie?

Ik vind Winter Wonderland altijd super gezellig! De aankleding en alle sfeerverlichting door de stad zijn magisch, waardoor er een echt knusse en winterse sfeer ontstaat. De ijsbaan op de Oude Markt maakt het toch wel af. Dit jaar is er ook voor het eerst een supergave lichtroute: Enschede Lights Up.

Wat zijn jouw must do tips in Enschede?

Naast dat je even gezellig op de Oude Markt een hapje en/of drankje ‘moet’ doen, zou ik ook zeker de moeite nemen om de kleine straatjes in het centrum op te zoeken. Of maak een mooie stadswandeling door de binnenstad of Roombeek. Zelfs als je de stad al goed kent ontdek je dan toch weer nieuwe dingen. Daarnaast is het ook een aanrader om uitinenschede.nl te bekijken omdat hierop zoveel mooie tips, routes en blogs staan waar voor iedereen wel iets te vinden is.