Gepubliceerd: 17 januari 2024

Een terugblik op het jaar 2023

We kijken terug op een fantastisch 2023 met veel mooie activiteiten, evenementen en campagnes. Zo organiseerden we voor het eerst Street Art Festival, presenteerden wij onze podcast, lanceerden we de adventskalender en sloten we het jaar af met een prachtige editie van Enschede Lights Up.

Mooie resultaten

We zijn 2023 o.a. begonnen met een ludieke Valentijnsactie om onze Enschede artikelen in de Brandstore onder de aandacht te brengen en in het voorjaar hebben we de bloemetjes weer (letterlijk) buiten gezet.
Online hebben we zeer goede resultaten geboekt en we hebben onze volledig vernieuwde websites gelanceerd. Onze vijfdelige podcastserie 'Enschede. De podcast' werd gepresenteerd; unieke verhalen over de stad annu nu maar ook terug in de tijd en naar de toekomst.

De Enschede merchandise-lijn is in 2023 aangevuld met nieuwe producten, waaronder een originele kersttrui en de Enschede vlag; een vlag mét stadswapen om trots op te zijn!

Tot slot hebben we in december weer genoten van de schaatsbaan op de Oude Markt en een sfeervolle binnenstad tijdens Winter Wonderland. De editie van Enschede Lights Up heeft onze verwachtingen overtroffen met ruime 30.000 bezoekers en prachtige lichtobjecten.

de stad goed op de kaart gezet

Kortom, in 2023 hebben we Enschede weer goed op de kaart gezet! In onze terugblik vind je een totaalverzicht van alle activiteiten die wij samen met onze partners hebben ontwikkeld en uitgevoerd. Graag willen wij alle partners en de Gemeente Enschede hartelijk danken voor de fijne samenwerking en betrokkenheid!

Bekijk HIER de terugblik.

Contact