Gepubliceerd: 19 maart 2024

UITBREIDING OPENINGSTIJDEN NAAR de zaterdag

De bezoekersaantallen in de binnenstad van Enschede stijgen al jaren en steeds meer bezoekers weten de stad te vinden. Daarom breiden wij de openingstijden van onze Tourist Info vanaf 6 april a.s. uit naar de zaterdag van 11.00 – 16.00 uur.

STIJGENDE BEZOEKERSAANTALLEN

Wij hebben als Enschede Promotie het doel om meer bezoekers naar de stad te trekken, die langer verblijven en meer besteden. Het aantal bezoekers in de binnenstad van Enschede en bij de Tourist Info stijgt al jaren. Met name Duitse bezoekers weten de stad steeds beter te vinden.

Sinds 2017 heeft de Tourist Info haar thuis gevonden aan de Langestraat 41 in Enschede. De Tourist Info dient als belangrijke informatiebron voor bezoekers van de stad. De bezoeker kan hier terecht voor onder andere gratis plattegronden en routes en informatie over het vrijetijdsaanbod in de stad. Tevens fungeert de Tourist Info als verkooppunt voor de Enschede Cadeaukaart en is de brandstore met Enschede merchandise er gevestigd.

Om bezoekers en inwoners van de stad nog beter van dienst te zijn, breiden wij Promotie vanaf 6 april 2024 de openingstijden van de Tourist Info uit naar de zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Daarnaast is en blijft de Tourist Info geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur.

vrijwilligers gezocht

Om de uitbreiding naar het weekend toekomstbestendig te maken, zijn wij op zoek naar vriendelijke en representatieve vrijwilligers die ons team willen versterken. Mensen met kennis en passie voor Enschede, uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en kennis van de Duitse en Engelse taal, voor ongeveer 3-5 dagdelen per maand.

Meer weten? Kijk hier voor meer informatie over deze vrijwilligersfunctie of neem contact op met Karine Koopmans of Belinda Sens via 053-4801970 of [email protected] / [email protected]

Neem contact op:

Contact
Contact