Gepubliceerd: 6 februari 2024

valentijn? Geef enschede cadeau

Valentijn is in aantocht. Speciaal daarom starten wij een ludieke actie om de Enschede Cadeaukaart en onze Enschede artikelen onder de aandacht te brengen. Onder de noemer 'Vier de liefde in Enschede' nodigen we iedereen uit om zijn/haar geliefde Enschede cadeau te geven. Haal jij je Enschede artikel of de Enschede Cadeaukaart in de winkel op? Dan wordt het in Valentijn stijl ingepakt.

VIER DE LIEFDE IN Enschede

Ben je gek op je geliefde? Verras jouw Valentijn dan met de Enschede Cadeaukaart. Het cadeau dat elke Valentijn zal waarderen, want met de Enschede Cadeaukaart kan jouw geliefde zelf iets uitzoeken. Een lekker geurtje, een sieraad of misschien wordt jij als gulle gever mee uit eten genomen. Met de Enschede Cadeaukaart zit je altijd goed.

Merchandise

Sportsokken, T-shirts, een warme muts, caps, magneten, thermosflessen, speelkaarten en vlaggen; zomaar een greep uit het aanbod van de ‘Enschede’ collectie die verkrijgbaar is. Geschikt voor iedereen die Enschede een warm hart toedraagt. Met deze exclusieve merchandise lijn willen we bewoners ambassadeur laten zijn van de stad Enschede. Samen bouwen we aan de stad van onze dromen en dat begint met het merk Enschede gezamenlijk uitdragen. Deze exclusieve merchandise lijn draagt daaraan bij. De artikelen zijn exclusief te koop bij de Brandstore aan de Langestraat 41 en in de webshop.

                                     

(online) campagne

Van 1 t/m 14 februari zijn er door heel Enschede mupi's te zien met de acties. Daarnaast loopt er een online campagne op Facebook en Instagram. Het doel is om de Enschede Cadeaukaart bekender te maken en uiteindelijk meer verkoop te genereren. Ook willen we de merchandise lijn op deze manier weer extra onder de aandacht brengen bij onze bewoners.

Voor meer informatie kijk op www.cadeaukaartenschede.nl of op www.enschede-shop.nl.

Neem contact op:

Contact
Contact