Gepubliceerd: 6 juni 2023

15 juli is het dino-dag in de binnenstad van enschede

Op 15 juli kun je als dino liefhebber je hart ophalen in de binnenstad van Enschede. Die dag staan diverse activiteiten in het teken van de dino zoals een Dinoroute voor de kleintjes en voor de eerste keer wordt de Dino Fabriek T-Rex Track georganiseerd. Maar liefst 40 deelnemers, gekleed in ludieke dinopakken, gaan een spectaculaire estafette met hindernissen op de Oude Markt lopen. Doe mee of komt dat zien!

Open wk t-rex rennen

Heb je altijd gedroomd om eens deel te nemen aan een wereldkampioenschap? Dan is dit jullie kans. Op zaterdag 15 juli organiseert Enschede Promotie i.s.m. Dino Fabriek deze ludieke en spectaculaire open WK Dino Fabriek T-Rex Track op de Oude Markt. De in Dinopakken geklede, die door de organisatie beschikbaar worden gesteld, deelnemers zullen in een team van 4 personen een hilarische hindernis estafette lopen op de Oude Markt. Er is ruimte voor tien teams á 4 personen. Kom kijken of schrijf je in om samen met je familie, vrienden of collega’s kans te maken om Wereldkampioen Dino Fabriek T-Rex Track te worden. Minimale leeftijd 18 jaar. De wedstrijd van deze giganten start om 15.00 uur. De opbrengst van deze race komt ten goede aan Stichting Kans voor een Kind. Voor meer informatie en deelname kijk op: https://www.uitinenschede.nl/dino

dinoroute en kleurwedstrijd

Naar aanleiding van het evenement Dino Fabriek op Vliegveld Twenthe kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar deze zomer een dinoroute lopen door de binnenstad. Aan de hand van een schatkaart, die ze kunnen ophalen bij Concordia, kunnen ze een speurtocht lopen van ongeveer 2 km. Onderweg is een levensgrote dino te zien en vallen er letters te verzamelen. Het goede antwoord kan worden ingeleverd bij Concordia en daar staat natuurlijk een gaaf cadeautje tegenover. Kijk voo rmeer informatie op https://www.uitinenschede.nl/dinoroute.

Enschedese basisschoolkinderen kunnen daarnaast ook meedoen aan een kleurwedstrijd waarmee ze kaartjes voor de Dino Fabriek kunnen winnen voor hun hele klas. De kleurplaten worden op aanvraag verspreid onder de basisscholen, maar zijn ook te downloaden via Uitinenschede.nl/dinoroute. Ingekleurde kleurplaten zijn tot 7 juli in te leveren bij de balie van de Tourist Info aan de Langestraat of via [email protected].

deze zomer weer dino's te zien op vliegveld twenthe

Ruim 50 spannende brullende en metersgrote bewegende dino's, verschillende activiteiten en een gave dino theatershow strijken in de zomer van 2023 neer op Vliegveld Twenthe (29 juli t/m 3 sept) in Enschede! Stap jij ook in het lab van Professor Diffeloor? Of ga jij op onderzoek uit over de spannende avonturenpaden? Tip: trek niet te nette kleding aan. Voor meer informatie kijk op: https://www.dinofabriek.nl

Contact