Gepubliceerd: 11 april 2023

AFSCHEID PER SEPTEMBER

Onze directeur-bestuurder Marieke ter Brugge neemt per september afscheid van Enschede Promotie. Na acht jaar werkzaam te zijn geweest als directeur van Enschede Promotie, stopt zij per september met haar werkzaamheden voor de stichting en gaat zij zich richten op een nieuwe uitdaging.

MEER BEZoekers

“In acht jaar tijd heeft Enschede Promotie een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De Raad van Toezicht heeft grote waardering voor de wijze waarop Marieke ter Brugge de organisatie heeft geleid, strategisch verder heeft ontwikkeld en samen met partners uit de stad heeft gewerkt aan de aantrekkelijkheid van de stad Enschede”, aldus Marko Hartmann, voorzitter Raad van Toezicht Enschede Promotie. De afgelopen acht jaar heeft Enschede zich ontwikkeld tot dé stad van het Oosten van het land met een ruim aanbod aan winkels, horeca en cultuurgelegenheden. En zijn de bezoekersaantallen fors gestegen. Marieke geeft aan er trots op te zijn wat we de afgelopen jaren met het team en onze partners uit de stad hebben bereikt en dat we met recht kunnen zeggen dat Enschede een grootse en bruisende stad is met alle voorzieningen en activiteiten die daar bij horen.

MERK ENSCHEDE

In 2021 hebben we in samenwerking met de gemeente Enschede en in afstemming met vele stakeholders uit de stad de nieuwe citymarketingvisie ontwikkeld. Samen met vele creatieven en strategen hebben wij het merk Enschede ontwikkeld als technologische, innovatieve en creatieve stad met een duidelijk beeldmerk en huisstijl. Middels diverse campagnes, evenementen en activiteiten hebben we de afgelopen jaren lading gegeven aan het merk Enschede als bruisende, creatieve, groene en ondernemende kennisstad. Het merk Enschede staat als een huis.

STABIELE ORGANISATIE IN DE STAD ENSCHEDE

In 2017 zijn we verhuisd van het Stationsplein naar een centrale plek in de binnenstad aan de Langestraat, tegenover het 'hartenbankje’. Met deze verhuizing hebben we, inclusief een Toerist Informatie Punt, een vaste en verbindende positie gekregen in de stad Enschede. Een sterk en vast team aan medewerkers heeft ervoor gezorgd dat de marketing & communicatie van de stad Enschede uitstekend ontwikkeld is. Door de vele evenementen, campagnes en off- en online informatievoorziening weten de bewoners en de bezoekers de stad Enschede goed te vinden.

 

Vragen over dit onderwerp? Neem contact op:

Contact