Gepubliceerd: 21 juni 2021

Vier de zomer in Enschede

Net als vorig jaar brengen we de binnenstad weer in zomerse sferen. Thuisblijven is geen straf, want we maken het extra leuk om de vakantie in eigen stad te vieren. Onder de campagneslogan “Vier de zomer in Enschede” wordt de binnenstad van Enschede van 1 juli tot en met 31 augustus aangekleed met vrolijke zomerse decoraties. In combinatie met allerlei activiteiten en acties is het op deze wijze een feest om thuis vakantie te vieren.

Dit jaar zullen veel mensen hun vakantie vieren in eigen land of stad. Daarom hebben we de campagne “Vier de zomer in Enschede” opgezet. Doel is om de binnenstad van Enschede deze zomer nóg gezelliger te maken voor bewoners. Elke dag kunnen bezoekers en bewoners genieten van de gastvrijheid van de stad en het zomerse gevoel ervaren.

kleurrijk versierde straten

In de straten in de binnenstad hangen kleurrijke vlaggetjes, tropische lampionnen, zomerhoedjes en paraplu’s. Op verschillende locaties staan verrassende zomerse objecten van de Enschedese kunstenaar Jelle de Graaf. De zes meter hoge knalroze flamingo komt op zijn vertrouwde plekje bij de kerk te staan en de kleurrijke wesp staat aan de Langestraat. Zelfs de bomen zijn vrolijk versierd.

zomerse acties en activiteiten

Op www.uitinenschede.nl/zomer worden tips en acties gepromoot. Hier kunnen ondernemers en culturele instellingen hun zomeractiviteiten onder de aandacht brengen, zoals speciale zomerse menu’s, arrangementen, zomerse shoptips, cultureel aanbod en kinderactiviteiten.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op:

Contact