Gepubliceerd: 20 juni 2023

Vier donderdagedities met la fuente en sharon doorson

Dit jaar zijn de Grolsch Summer Sounds terug met vier donderdagedities. Het publiek op de Oude Markt kan zich opmaken voor vier totaal verschillende, maar verrassende avonden. Te beginnen met donderdag 20 juli: Night of Pride. De donderdag 27 juli daarna vult de avond zich met Enschede Dance gevolgd door op 3 augustus een editie met VroegZat en als afsluiter op 10 augustus Enschede Live. De namen van de edities verklappen het al; het programma wordt gevuld van drag queen acts tot bekende DJ’s en van live artiesten tot een waar dansfestijn.

Night of pride als begin van de reeks met sharon doorson

Een avond die niet mocht missen in de reeks. In samenwerking met Enschedese Drag Queen Roxy Diamond is er ook dit jaar een spectaculair programma samengesteld. Vanaf een kleurrijk aangekleed podium vermaken diverse acts op donderdag 20 juli het publiek op de Oude Markt. Vanaf 19:00 uur wordt het programma gevuld met een DJ om daarna los te gaan op de disco hits van de Disco Diva’s. Natuurlijk kan een songfestivalmedley met hostess Roxy Diamond, DJ en live zanger niet ontbreken. A*Fever laat het publiek dansen op de beroemde ABBA nummers. Het geheel wordt ingekleurd door diverse Female DJ’s, drag queens en GoGo dansers. Als kers op de taart zal Sharon Doorson, bekend van Popstars en The Voice of Holland, Enschede op stelten zetten.

enschede dance met la fuente

Gooi die voetjes van de vloer tijdens de Enschede Dance editie op 27 juli. Een non-stop danceparty met techno en housemuziek van DJ La Fuente. Hij laat de Oude Markt dansen als nooit te voren. De avond wordt aangevuld door de prachtige zangkunsten van Eva Simons. Met haar wereldbekende nummers wordt het publiek overspoeld met positieve energie en de lekkerste danshits. Een avond om alvast in de agenda te zetten.

de vrienden van vroegzat

Vanwege het daverende succes tijdens de vorige editie verzorgt VroegZat ook deze zomer een XL editie van de Grolsch Summer Sounds. Op donderdag 3 augustus kan het publiek vanaf 19.00 uur op de Oude Markt een verrassende avond verwachten waarvoor VroegZat verschillende muzikale en andere vrienden heeft uitgenodigd. Wie dit zijn? Dat is nog een verrassing!

enschede live als afsluiter van de reeks

De laatste donderdag 10 augustus sluiten we de Grolsch Summer Sounds af met een live editie. De Oude Markt wordt omgetoverd tot een gezellig café. Verwacht spectaculaire coverbands, DJ’s en entertainment. Dit wordt een avond vol gezelligheid.

Grolsch summer sounds 2023

Al jarenlang zijn de Grolsch Summer Sounds een vast onderdeel in de zomeragenda van de binnenstad van Enschede. Dit gratis toegankelijke evenement op de Oude Markt is een initiatief van Vereniging Horeca Stad Enschede (VHSE) in samenwerking met Enschede Promotie en het Ondernemersfonds. De programmering en invulling van elke editie ontstaat in samenwerking met een lokale partner.

Meer informatie over het programma is te vinden op www.grolschsummersounds.nl

Contact