Gepubliceerd: 23 november 2021

Vliegende start Enschede Cadeaukaart

Op 3 november startte de verkoop van de Enschede Cadeaukaart, en het is met recht een vliegende start geweest. De verkoop aan consumenten begint te lopen, veel mensen weten al van het bestaan van de Enschede Cadeaukaart.

Infographic cadeaukaart Enschede

Ruim €140.000 omzet

De verkoop aan bedrijven gaat ook voorspoedig. Via verschillende kanalen zijn bestellingen binnengekomen van Enschedese bedrijven, die Enschede een warm hart toedragen. Zij willen graag de lokale ondernemers steunen met het aanbieden van de cadeaukaart als geschenk voor de feestdagen. In totaal zijn al 6.800 kaarten verkocht met een totale waarde van €140.000! Daarnaast staan nog diverse opties uit.

Speciale feestdagenverpakking

Om het geven van een Enschede Cadeaukaart nog feestelijker te maken, is er een nieuwe verpakking ontwikkeld speciaal voor de feestdagen. Deze feestelijke verpakking is vanaf 10 december verkrijgbaar.

Uitbreiding verkooppunten

Het aantal verkooppunten is uitgebreid naar 5. Naast de Tourist Info Enschede en Spar City Enschede, zijn ook Expo Enschede in de Klanderij, Bertus Workel aan de Heurne en Primera Winters op Stadsveld verkooppunt van de kaart. De kaart wordt zo een stevige concurrent van de bekende kaarten zoals de VVV bon, de dinercheque en de bol.com bon.

Neem voor meer informatie contact op:

Contact