Gepubliceerd: 6 juni 2023

Volkspark decor Fan meeting point voor uefa nations league finals

Dit jaar worden de halve finale en de wedstrijd om de derde plek van de UEFA Nations League in de Grolsch Veste te Enschede gespeeld. Een feest om deze twee wedstrijden in onze stad te ontvangen en dat moet gevierd worden. Op donderdag 15 juni van 14:00 uur tot 21:00 uur en op zondag 18 juni van 10:00 tot 16:00 uur komt daarom in het Volkspark een Fan Meeting Point voorafgaand aan de wedstrijden. Het wordt een groot feest in voetbalsferen met vele activiteiten. Het Fan Meeting point is gratis toegankelijk. Ook voor degenen die geen kaarten hebben voor de wedstrijden.

een programma bomvol activiteiten en muziek

Op donderdag 15 juni en op zondag 18 juni kunnen bezoekers in het Volkspark volop genieten van muziek, lekker eten en verschillende sportactiviteiten. Er is een groot podium met diverse DJ’s, meerdere foodtrucks, gezonde smoothies en heerlijke loungeplekken. Sportaal zal daarnaast op beide dagen diverse sport- en spelactiviteiten organiseren. Doe op 15 juni tussen 15:00 en 17:30 uur mee aan het freerunparcours of de pumptrackbaan. En op zondag 18 juni kunnen kinderen meedoen aan een 4 tegen 4 voetbaltoernooi tussen 10:00 en 14:00 uur. Met als hoofdprijs voor de winnaars kaarten voor de troostfinale op 18 juni. Aanmelden voor het toernooi kan online via www.uitinenschede.nl/evenementen/nations-league.

Naast al deze activiteiten organiseert Sportaal ook diverse andere sport- en spelactiviteiten. Speel tegen elkaar op een 3 tegen 3 voetbalveldje, doe mee met een potje 'Foot Volley' of neem het tegen elkaar op tijdens een  schotkrachtmeting bij 'Power Shooting'. Ook is er is een absolute must see te bewonderen: de replica van de beker. Kortom, veel te doen voor iedere leeftijd.

bereikbaarheid fan meeting point

Het Fan Meeting Point in het Volkspark is normaal bereikbaar per fiets of OV, parkeren met de auto is op beide dagen niet mogelijk. Bij het Fan Meeting Point stopt ook de pendelbus die rijdt tussen het Volkspark en de Grolsch Veste voor bezoekers van de wedstrijd.

Contact