Gepubliceerd: 21 maart 2024

Vrijwilligers Tourist Info gezocht

De bezoekersaantallen in de binnenstad van Enschede stijgen al jaren en steeds meer bezoekers weten de stad te vinden. Daarom breiden wij de openingstijden van onze Tourist Info vanaf 6 april a.s. uit naar de zaterdag van 11.00 – 16.00 uur.

vrijwilligers gezocht

Om de uitbreiding naar het weekend toekomstbestendig te maken, zijn wij op zoek naar vriendelijke en representatieve vrijwilligers die ons team willen versterken, naast onze Frontoffice Medewerker Tourist Info die op de zaterdagen altijd aanwezig zal zijn.

In deze vrijwilligersfunctie voorzie je bezoekers van informatie over de leukste hotspots, diverse evenementen, fiets- en wandelroutes en verkoop je de merchandise uit onze Brand Store. Je kent de stad goed en je weet bezoekers te enthousiasmeren en inspireren. Daarnaast weet je de behoefte van de bezoekers te vertalen naar de mogelijkheden in de stad. Je bent gastvrij, servicegericht, proactief en stressbestendig. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste maar ook kun je je prima redden in de Duitse en Engelse taal.

Je bent beschikbaar op de zaterdag van 11.00 en 16.00 uur en incidenteel zullen we je vragen een dagdeel te werken op doordeweekse dagen. Ook in de vakanties zullen we je nodig hebben. Je bent woonachtig in Enschede, hebt affiniteit en kennis van de stad en bent op de hoogte van de nieuwste evenementen en locaties.

INFORMATIE EN SOLLICITEREN

Meer weten of eens kennismaken? Neem dan contact op met Karine Koopmans of Belinda Sens via 053-4801970 of [email protected] / [email protected] 

Neem contact op:

Contact
Contact