Gepubliceerd: 20 december 2021

Vliegende start verkoop enschede cadeaukaart

Met meer dan 14.000 verkochte kaarten met een totale waarde van ruim €420.000, kent de Enschede Cadeaukaart met recht een vliegende start. Het initiatief van Enschede Promotie, Winkelhart Enschede en de Vereniging Horeca Stad Enschede is een geweldig succes. Op 3 november is de verkoop van de cadeaukaart gestart bij Tourist Info Enschede en via de webshop.

Wees loyaal, koop lokaal

Met de boodschap ‘Wees loyaal, koop lokaal’ is de kaart geïntroduceerd. Bestedingen in eigen stad worden gestimuleerd omdat het tegoed op de kaart bij Enschedese ondernemers te gebruiken is. Met de Enschede cadeaukaart wordt ook het fysieke bezoek gestimuleerd. Deze boodschap is door zowel de consument als grote bedrijven en instellingen omarmd.

Kerst Cadeaukaart Enschede

OPBRENGST VLOEIT DIRECT TERUG NAAR ONDERNEMER

Vanuit de zakelijke markt zijn er meer dan 13.500 kaarten besteld als kerstgeschenk voor medewerkers en relaties. De rest van de verkopen is afkomstig van de verkooppunten en de webshop. De totale waarde van ruim420.000 zal de komende periode terugvloeien in de portemonnee van de aangesloten ondernemers. Een opsteker in deze tijden.

AL RUIM 100 ACCEPTANTEN

Al ruim 100 ondernemers uit diverse branches hebben zich aangemeld als acceptant van de Enschede Cadeaukaart. Tevens zijn er meer verkooppunten toegevoegd. Het bedrag dat de consument besteedt, wordt volledig uitgekeerd aan de ondernemer. Interesse om acceptant te worden? Mail naar [email protected] o.v.v. Enschede cadeaukaart.

SAMENWERKING BINNENSTADSPARTNERS

De stichting Cadeaukaart Enschede is opgericht door Enschede Promotie, de Vereniging Horeca Stad Enschede (VHSE) en Winkelhart Enschede. Ondernemersfonds Enschede is zeer positief over de cadeaukaart en heeft een ruime financiële bijdrage toegezegd voor 3 jaar. Daarnaast is er een subsidie toegekend uit de crisisarrangementen die de Provincie beschikbaar heeft gesteld. Hierdoor is deelname in ieder geval de eerste 2 jaar gratis voor de ondernemer. Leverancier van het onderliggende administratiesysteem is CCV Shop, een erkend bedrijf op gebied van betalingsoplossingen.

Neem voor meer informatie contact op:

Contact