Gepubliceerd: 7 juni 2022

Maak kennis met de bouw

De bouw is meer omvattend dan alleen het stapelen van stenen. Dat kan de jeugd deze zomer ervaren! Wat komt er allemaal kijken bij de bouwen het ontwikkelen van een stad qua bouw, infrastructuur en techniek? Met dit evenement maken kinderen door middel van theater en daarbij aansluitende activiteiten kennis met de bouw branche. Het pop-up themapark is ontwikkeld door Kibeco, die eerder Twente Light, Dinopark Twente en Campground Twente organiseerde op het terrein van Vliegveld Twenthe.

Activiteiten

Er komt een bouwverkeersplein, kinderen kunnen graven met machines op de bouwplaats, in de weer met elektriciteit in de elektrafabriek, er zijn prefab blokken waar je een drietal gebouwen kunt maken en er zal vier keer per dag een 40 minuten durende musical worden gespeeld. Je kunt je hier met gemak 3 uur lang vermaken. Ook komt er een riool van 30m x 30m boven de grond; het grootste riooldoolhof van Europa. Stap in dit doolhof en ga op zoek naar materialen om je paspoort compleet te krijgen.

Kijk voor meer informatie en het reserveren van tickets op de website.
Wij bouwen de toekomst is gericht op kinderen van basisschoolleeftijd. Reserveren is noodzakelijk!route

BOUWROUTE

We zoeken ondernemers in de binnenstad die willen aanhaken bij het thema de bouw. In aansluiting op het evenement ‘Wij bouwen de Toekomst’ ontwikkelen wij deze zomer een bouwroute voor de basisschooljeugd om spelenderwijs meer vertellen over de verschillende bouwprojecten in de stad. Wil jij onderdeel zijn van deze route? Mail ons met jouw initiatief, actie of aanbieding.

Vragen over dit onderwerp? Neem contact op:

Contact