Gepubliceerd: 1 juli 2020

Vier de zomer in Enschede!

Deze zomer is het extra leuk om de vakantie in eigen stad te vieren. Onder de campagneslogan “Vier de zomer in Enschede” brengen wij samen met diverse partners de binnenstad in zomerse sferen. Van 6 juli t/m 23 augustus is de binnenstad van Enschede aangekleed met vrolijke zomerse decoraties om het winkelen en het culinair genieten voor bewoners en bezoekers van Enschede een extra vakantietintje te geven. In bijna alle straten in de binnenstad hangen kleurrijke tropische vlaggetjes, lampionnen, zomerhoedjes en paraplu’s. Op drie locaties staan verrassende zomerse objecten van de Enschedese kunstenaar Jelle de Graaf. Dit zijn een zes meter hoge knalroze flamingo, een kleurrijke wesp en een ijzeren vogel. Laat nu de zomer maar komen!

WAAROM DEZE CAMPAGNE

Dit jaar zullen veel mensen hun vakantie vieren in eigen land of stad. Daarom heeft Enschede Promotie de campagne “Vier de zomer in Enschede” opgezet. Doel is om, ondanks dat er geen grote evenementen zullen plaatsvinden, de binnenstad van Enschede deze zomer nóg gezelliger te maken voor bezoekers en bewoners. Ook vind je op de website leuke zomerblogs en tips voor bijvoorbeeld de lekkerste zomerlunches, daghappen, diners, culturele uitjes, kinderactiviteiten en shoppen.

Laat ons weten wat jij doet deze zomer

Naast zomerse aankleding en objecten in de straten worden tips en acties gepromoot op www.uitinenschede.nl/zomer. Vanaf maandag 6 juli is hij gereed voor het start van de campagne. De pagina wordt continu bijgewerkt. Hier kunnen ondernemers en culturele instellingen hun zomeractiviteiten onder de aandacht brengen. Wij roepen iedereen op om jullie acties, zomerse activiteiten en andere leuke momenten met ons te delen, zodat we dit in deze campagne kunnen opnemen.

Zeven dagen per week

“Het mooie aan dit concept is dat de bezoeker aan de stad Enschede elke dag, zeven dagen in de week, kan genieten van de gastvrijheid van de stad en het zomerse gevoel kan ervaren. We gaan er vanuit dat het een zonnige zomer wordt en dat vakantie vieren in Enschede een feestje wordt”, aldus Marieke ter Brugge, directeur Enschede Promotie.

Samenwerking

Het concept “Vier de zomer in Enschede” is een initiatief van Enschede Promotie en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds Enschede, Vereniging Horeca Stad Enschede (VHSE), Winkelhart Enschede en Gemeente Enschede. Kijk op www.uitinenschede.nl/zomer voor het laatste nieuws en zomerse activiteiten.

Meer weten over dit onderwerp?
Neem contact op.

Contact