Evenementen in Enschede

Heb je plannen voor een evenement in Enschede? We helpen je graag bij de voorbereidingen. Enschede Promotie is het eerste aanspreekpunt voor organisatoren van publieksevenementen in de buitenlucht, met name in de binnenstad. Wij adviseren en ondersteunen je graag bij de organisatie van jouw evenement. Daarnaast kunnen we je helpen om reclame te maken voor je activiteit of evenement in Enschede via onze evenementenpromotie. Bekijk hieronder hoe wij jou kunnen helpen of bekijk onze evenementen toolkit

 

Evenement organiseren

Enschede Promotie coördineert de evenementenkalender in de stad: zo zorgen we dat evenementen zo goed mogelijk zijn verspreid qua locaties en data. We ondersteunen je bij de vergunningsaanvraag en denken mee met productionele inkoop. Wil je meer weten over onze ondersteuning bij het organiseren van een evenement?

Evenement Promotie

Ben je ondernemer of organisatie in de toeristische, recreatieve of culturele sector? Dan kan Enschede Promotie je helpen om reclame te maken voor jouw activiteit of evenement in Enschede. Hier hebben we diverse middelen voor beschikbaar, zowel online als offline. Klik hieronder op de button om alle opties te bekijken.

Evenementen van Enschede Promotie

Enschede Promotie is projectleider of organisator van een aantal (inkoop)evenementen in de binnenstad. Deze evenementen hebben een (boven)regionale aantrekkingskracht en een collectief belang. In afstemming met de gemeente Enschede is het beleidsmatig bepaald dat de coördinatie centraal is belegd bij Enschede Promotie. Voorbeelden van evenementen:

Download hier onze evenementen-kalender van 2024